Täyden palvelun kylmäkonetalo
 lämpimällä palvelulla
Kylmäkoneasennus, kylmäkonehuolto ja laitemyynti

KIINNOSTUITKO PALVELUISTAMME?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kohteeseesi tarvittavat kylmälaitteet. Joensuun Kylmäasennus palvelee koko Pohjois-Karjalan alueella.

Palvelemme Kontiolahdelta koko Pohjois-Karjalan alueelle

 

Joensuun Kylmäasennus tarjoaa kaikki ne palvelut, joita kylmälaitteiden hankkimiseen ja ylläpitämiseen tarvitaan. Kylmäkoneasennus, kylmäkonehuolto, suunnitelmat ja laitteiden myynti kuuluvat täyden palvelun talomme toimintaan.

 

Olemme toimittaneet laitteita ja palvelujamme niin omakotiasukkaiden kuin kerrostalojenkin tarpeisiin Kontiolahdelta Joensuuhun sekä muulle Pohjois-Karjalan alueelle.

KYLMÄKONEASENNUS, KYLMÄKONEHUOLTO JA LAITEMYYNTI

Kylmäkonesuunnittelu: suunnittelemme kuhunkin kohteeseen sopivat laitteet ja järjestelmät, jotka palvelevat kohdetta sekä sen käyttäjiä parhain mahdollisin tavoin.
 
Kylmäkoneasennus: asennamme asiakkaan omat tai meiltä hankitut kylmälaitteet. Ohjeistamme niiden oikeaoppisessa käytössä.
 
Kylmäkonehuolto: teemme laitteille säännölliset huollot ja korjaamme kunnostusta kaipaavat koneet kuntoon. Kylmälaitehuolto varmistaa laitteen toiminnan ja pitkäikäisyyden.
 
Kylmälaitteiden myynti: meiltä voi ostaa kylmälaitteita ja ilmalämpöpumppuja, edustamme tunnettuja merkkejä.

PITKÄN KOKEMUKSEN KYLMÄTALO TÄYDELLÄ PALVELULLA

Meiltä saat varmasti oikean ratkaisun tarpeisiisi. Ota yhteyttä ja kysy lisää kylmäkonehuolto, -asennus- tai -myyntipalveluista! Kokeneet kylmäasentajamme ovat apunasi.

OTA YHTEYTTÄ JA KERRO, MITÄ TARVITSET

Nimi*  
Sähköposti*  
Puhelin*  
Viesti